Drie nieuwe commercials iPad Pro online

0

Zeven was kennelijk nog niet genoeg om de iPad Pro aan te prijzen. Daarom heeft Apple afgelopen nacht nog eens drie commercials online gezet. Deze gaan over de batterijduur, mobiliteit en prestaties.

De reclamecampagne van vorig jaar was niet bepaald een succes. Daarin vroeg Apple zich hardop af wat zou eigenlijk een computer was. Wat daarop volgde was een tirade van Microsoft waarin het hard- en softwarebedrijf haar concurrent belachelijk maakte. Dat zette Apple er toe aan om dit jaar een nieuwe campagne op te zetten voor de iPad Pro.

De eerste vier commercials in deze campagne zagen we half februari voorbijkomen. Daarin prees Apple haar tablet de hemel in omdat deze geen virus kon oplopen, een volwaardige versie van Word kon draaien, de snelle internetconnectiviteit en de rekenkracht van de tablet. Begin maart kwam Apple met nog eens drie reclamespotjes. Deze gingen over de overbodigheid van papier, de veelzijdigheid van de iPad Pro en aantekeningen maken met de Apple Pencil.

Nieuwe commercials

Afgelopen nacht heeft Apple nog eens drie korte commercials online gezet. In de eerste video klaagt een vrouw dat haar laptop halverwege de vlucht ineens leeg was. ‘Dat wordt nog een lange vlucht’, zie je haar denken. Een stem zegt dat de iPad Pro zonder problemen de hele dag meegaat op één batterijlading. Zo kun je je hele vlucht ongestoord van je film genieten.

In het tweede filmpje klaagt een studente dat ze niet aan studeren toekomt doordat ze opgesloten zit op haar kamer, waar niets anders dan afleiding is. Ga dan lekker ergens anders zitten, zo vertelt Apple haar. De iPad Pro is groot genoeg om zowel je studieboeken als je aantekeningen naast elkaar te leggen. Zo kun je tegelijkertijd studeren en aantekeningen maken. Dat betekent dus dat je overal kunt studeren.

In de derde en laatste commercial klaagt een vrouw dat haar laptop zo zwaar is. Een iPad Pro daarentegen weegt slechts één pond (500 gram) en kan met programma’s als Excel en PowerPoint overweg. Oftewel, de tablet is licht en krachtig tegelijkertijd.

Wat vinden jullie van de nieuwe commercials? Wil je oude nog eens terugzien? Klik dan op deze of deze link.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2732 x 2048
  • Afmetingen 305.7 x 220.6 x 6.9 mm
  • Processor Apple A9X
  • Gewicht 713 gram
  • Opslagruimte 128 / 32
  • Alle specificaties

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer