Actie: gratis keyboardcover bij pre-order Samsung Galaxy Tab S3

0

Als je de Samsung Galaxy Tab S3 in de pre-order reserveert, krijg je er een keyboardcover bij cadeau. Normaal gesproken kost deze 129,99 euro in de winkel, maar is nu gratis en voor niets. De actie is tijdelijk en aan een aantal voorwaarden gebonden.

Een mooie aanbieding bij een mooie high-end Android-tablet als je het ons vraagt. Deze geldt alleen als je de Samsung Galaxy Tab S3 tussen nu en 30 maart 2017 als pre-order bestelt. De actie geldt zowel voor de WiFi-only versie (SM-T820) als de WiFi +LTE uitvoering (SM-T825). Als je dat hebt gedaan ga je naar de Samsung Promotions website en vul je online het aanmeldformulier in. Hierbij moet je onder meer een foto van het IMEI-nummer, EAN-code en het aankoopbewijs meesturen. Daarvoor heb je tot uiterlijk 14 april 2017 de tijd.

Tot slot geldt de actie alleen bij de deelnemende winkels. Onder meer de Media Markt, Bol.com, Coolblue, BCC, Marko en KPN doen mee aan de actie. Op deze lijst kun je zien welke winkels in jouw woonplaats aan de actie deelnemen.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S3

De Samsung Galaxy Tab S3 heeft een glazen achterkant en een 9.7 inch groot Super AMOLED-display. Dat betekent dat je een tablet krijgt die prachtige verzadigde kleuren, goede zwartwaarden en scherpe contrasten weergeeft. Bovendien is het scherm haarscherp door de hoge resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Onder de motorkap vinden we de Qualcomm Snapdragon 820. Dit is een enigszins verouderde quad-core processor die kloksnelheden tot 2.2 GHz haalt. Deze wordt aangevuld met Adreno 530 GPU, 4 GB werkgeheugen en 32 GB aan intern geheugen. Met een microSD-kaart creëer je in een handomdraai tot 256 GB aan extra geheugen.

Zowel aan de voor- als de achterkant heeft Samsung een camera bevestigd. De primaire camera heeft een resolutie van 13 megapixels en komt met autofocus en LED-flitser. Videogesprekken voer je met een 5 megapixelcamera. De accucapaciteit is opgeschroefd van 5870 mAh tot 6000 mAh. Het is de eerste tablet van de Zuid-Koreanen die een USB Type-C aansluiting heeft, wat betekent dat opladen nog sneller gebeurt. Als je de Galaxy Tab S3 koopt krijg je er van Samsung gratis een S Pen bij cadeau. Hiermee kun je (aan)tekeningen maken op het scherm. Tevens roep je er Air Command mee op, een venster waarmee je direct toegang krijgt tot een aantal specifieke penfuncties. Daarnaast komt hij met 4 speakers van AKG voor een ongekend mooi geluidje. Tot slot is de tablet voorzien van Android 7.0 Nougat met TouchWiz UI.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab S3 verschijnt in twee uitvoeringen: WiFi-only en WiFi + LTE. De eerste variant heeft een adviesprijs van 679 euro. Voor 4G-functionaliteit betaal je bijna honderd euro meer, namelijk 769 euro. De tablet ligt vanaf 31 maart bij ons in de winkels.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer