Apple komt met nog drie andere iPad Pro commercials

0

Naast de vier reeds bestaande reclamefilmpjes over de iPad Pro heeft Apple er nog eens drie gelanceerd. In iedere commercial wordt wederom een specifieke eigenschap van de iPad Pro benoemd en toegelicht. Ditmaal gaat het om het maken van aantekeningen en dat het eigenlijk een veelvoud aan apparaten is.

Vorig jaar kwam Apple met de ‘What’s a computer?’ reclamecampagne. Deze was niet bepaald een succes, wat voornamelijk aan Microsoft te danken was. In een reactie op het filmpje van Apple kwam het Amerikaanse hard- en softwarebedrijf met een aantal video’s waarin het de iPad Pro in zijn hemd zette. In essentie kwam het er op neer dat Apple’s high-end tablet achter de feiten aanliep en andere succesvolle convertibles kopieerde, in het bijzonder de Surface Pro 4.

Nieuwe campagne

Dit jaar heeft Apple een nieuwe campagne gelanceerd. In ieder filmpje staat een specifiek onderwerp centraal. Zo maakte Apple onder meer een video waarin het stelt dat de iPad Pro geen virussen kan oplopen. In een ander filmpje wordt benadrukt dat de iPad Pro een volwaardige Word-variant biedt en dus eigenlijk hetzelfde kan als een laptop. Een derde commercial ging over trage internetverbindingen en de vierde dat de tablet krachtiger is dan de meeste laptops.

Deze week heeft Apple nog drie andere commercials gelanceerd. De eerste gaat over de overbodigheid van papier printen. Iemand klaagt dat ze voortdurend naar de printer moet rennen voordat iemand anders dat doet. Met de iPad Pro is printen niet nodig: je ondertekent documenten met de Apple Pencil en stuurt deze vervolgens door via de e-mail. Waarvoor heb je dus een printer nodig?

In het tweede filmpje klaagt iemand dat ze te veel rotzooi op haar bureau heeft liggen. De iPad Pro vervangt een scanner, papier en laptop zodat je je oude troep kunt weggooien. Houd je meer ruimte over voor jezelf.

In de derde en laatste video benadrukt Apple dat het bedrijf een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop wij aantekeningen maken. Met de Apple Pencil maak je op iedere pagina snel en eenvoudig notities. En als je daarvoor te moe bent kun je ze ook inspreken.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2732 x 2048
  • Afmetingen 305.7 x 220.6 x 6.9 mm
  • Processor Apple A9X
  • Gewicht 713 gram
  • Opslagruimte 128 / 32
  • Alle specificaties

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer