Specificaties Lenovo Miix 520 lekken uit

0

Lenovo werkt naar verluidt aan een opvolger van de Lenovo Miix 510. Deze gaat door het leven als de Lenovo Miix 520. De specificaties van deze convertible zijn opgedoken, evenals een groot aantal foto’s. De Windows-tablet wordt naar verwachting op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas aangekondigd.

Lenovo zit niet bepaald stil. Niet al te lang geleden zagen we berichten voorbijkomen over de Lenovo Miix 720. Deze hybride tablet is onder meer uitgerust met een zevende generatie Intel Core Kaby Lake processor, tenminste 4GB RAM en 128GB intern geheugen, en meerdere USB-poorten. De tablet is nog altijd niet in ons land verschenen, maar dat zal waarschijnlijk niet al te lang meer duren.

Inmiddels is Lenovo druk doende met een nieuwe convertibele. Deze luistert naar de naam Lenovo Miix 520. WinFuture zegt alle specificaties van deze Windows-tablet te kennen.

Specificaties Lenovo Miix 520

De Lenovo Miix 520 beschikt naar verluidt over een 12.3 inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. De processor, hoeveelheid werkgeheugen en opslagcapaciteit zijn afhankelijk van het model dat je kiest. WinFuture noemt de volgende processors (Skylake of Kaby Lake): Intel Core i3-6006U, Intel Core i3-7100U, Intel Core i5-7200U en Intel Core i5-7500U. De kloksnelheid van de CPU loopt uiteen van 2.4GHz tot 3.5GHz met TurboBoost. Het werkgeheugen bedraagt 4GB, 8GB of 16GB, de sopslagcapaciteit 128GB, 256GB, 512GB of 1TB (allemaal SSD). Je kunt het geheugen eventueel nog verder uitbreiden met een microD-kaart.

Voorop vinden we een 5 megapixelcamera die je kunt gebruiken voor videobellen en Windows Hello. De camera setup aan de achterkant is wel bijzonder. Hier heeft Lenovo namelijk niet één, maar twee lenzen geplaatst: een 8 en 2 megapixelcamera. Deze moeten straks ingezet kunnen worden voor Augmented Reality. Dan worden er objecten over de omgevingsbeelden geplaatst. Dit in tegenstelling tot Virtual Reality, waarbij een geheel nieuwe omgeving wordt gecreëerd.

Lenovo Miix 520

Daarnaast mag je rekenen op een groot aantal connectiviteitsmogelijkheden. Zo noemt WinFuture één USB 3.0 Type-A poort en twee USB 3.1 Type-C poorten, dual-band WiFi, Bluetooth 4.2 (LE) en LTE-modem voor snel mobiel internet. De accucapaciteit bedraagt 41 Whr en gaat als het goed is tien uur met een enkele lading. De videoafspeeltijd bedraagt acht uur. Tot slot heeft de convertible een fanless design dankzij passieve koeling.

Prijs en beschikbaarheid

Zoals gezegd wordt de Lenovo Miix 520 naar verwachting op de CES 2017 gepresenteerd. Deze vindt van 5 tot en met 8 januari plaats in Las Vegas. Dat hopen we ook iets meer te weten te komen over de adviesprijs en releasedatum.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer