Video: nieuwe Surface Pro 4 - NFL commercial

0

Microsoft heeft opnieuw een reclamefilmpje gelanceerd waarin het de veelzijdigheid van de Surface Pro 4 aantoont. Zo zien we NFL-spelers de tablet gebruiken om hun trainingsschema te bekijken, hun techniek te verbeteren en wedstrijdbeelden te analyseren, maar ook om naar het thuisfront te bellen.

In 2015 maakten Microsoft en de National Football League (NFL) afspraken over het gebruik van de Surface Pro 4. De NFL zou deze Windows-tablet onder alle spelers en coaches verspreiden en het Amerikaanse hard- en softwarebedrijf mocht de tablet presenteren als ‘the official tablet of the NFL’. Deze afspraak had een waarde van een slordige 400 miljoen dollar.

In het verleden heeft dit meer dan eens tot verwarring geleid. Zo noemden de sportpresentatoren de Surface Pro 4 geregeld een iPad, de tablet van Microsofts grootste concurrent en aartsrivaal Apple. Ook hebben we geregeld beelden voorbij zien komen van coaches of spelers die de tablet woedend op de grond gooien, omdat ze niet wisten hoe ze er mee om moesten gaan. Tot slot haperden de tablets zelfs een keer tijdens een officiële wedstrijd, wat tot de nodige frustratie leidde en vele hilarische filmpjes opleverde op social media. Uiteindelijk bleek het om een netwerkprobleem te gaan en was het dus niet te wijten aan de hardware.

Clap your hands

In de nieuwe commercial zien we dat de Surface Pro 4 intensief gebruikt wordt door de spelers en coach. Zo zie je de coach aantekeningen maken, spelsituaties uittekenen en de resultaten van het fitnessschema op het scherm roepen. De spelers gebruiken de tablet om wedstrijdbeelden terug te kijken of te kijken hoe ze hun rentechniek kunnen verbeteren. Als de grote wedstrijd dan aanbreekt, zijn ze klaar voor de strijd. En dat alles onder het deuntje van Clap your hands.

Oh jah: je kunt de Surface Pro 4 natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld te Skypen. Zo zie je op het einde van het filmpje een man in pak met zijn zoontje bellen.

Bekijk hieronder zelf de Clap your hands commercial (1:47).

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.3 inch
  • Besturingssysteem Windows
  • Schermresolutie 2736 x 1824
  • Afmetingen 292.10 x 201.42 x 8.45 mm
  • Processor 6de generatie Intel Core m3i5 of i7
  • Gewicht 786 gram
  • Opslagruimte 1000 / 128 / 256 / 512
  • Alle specificaties

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer