De 5 leukste gratis Fashion-apps

0

De tablet leent zich perfect voor het lekker lui op de bank samenstellen van je nieuwe outfit. Met je favoriete tv- of Netflix-serie op de achtergrond blader je moeiteloos door de collecties van de hipste merken en winkels en kun je in één overzicht alle interessante acties en sales-producten bekijken. In dit overzicht geven we je de 5 leukste en meest handige Fashion-apps voor op je iPad of Android-tablet.

1. Netrobe

Deel je kledingkast met je familie en vrienden. Maak foto’s van je outfits en vraag anderen om advies. Weet je niet wat je vandaag aan moet trekken? Gooi het in Netrobe en je vrienden helpen je verder!

Download op iPhone en iPad

2. What to wear

Altijd volgens de laatste modetrends, aangepast aan de temperatuur buiten én alle kledingstukken zijn te koop in de shop. Sta je elke ochtend voor je kast en heb je geen idee wat je moet aantrekken? De What To Wear app helpt je vooruit! Elke dag om 19:00 ontvang je de What to Wear op je telefoon of tablet.

Download op iPhone en iPad

Download op Android

3. Zalando Lounge

Zalando Lounge is dé shopping club van Zalando. In deze app vind je alle Zalando Lounge-artikelen met kortingen tot wel 75%. Door middel van de app kun je shoppen waar je ook bent, en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends. Jezelf aanmelden is wel noodzakelijk, maar is gratis. Na aanmelding kun je direct alle artikelen met korting zien.

Download op iPhone en iPad

4. Trendabl

Trendabl is de Instagram voor fashionlovers. Veel bekende acteurs, actrices, sporters, zangers en zangeressen maken gebruik van deze app om hun fashionstijl te delen met het grote publiek. Veel gebruikers maken ook melding van het merk, de verkooplocatie(s) en de prijs van de producten. Let wel op, veel retailers maken van deze app gebruik om reclame te maken voor hun assortiment.

Download op iPhone en iPad

Download op Android

5. Pose

Voor de bewuste mode-freak. Met een schat aan foto’s van gedaagde kleding kun je eindeloos zoeken naar jouw perfecte setje voor het komende weekend. Van veel items is na te gaan waar het product gekocht is.

Download op iPhone en iPad

Download op Android

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer