Tabletaanbieding: 24% korting op de Microsoft Surface Pro 3 tablet

0

Met de komst van de Microsoft Surface Pro 4 doet de softwaregigant en tabletmaker wat van de prijs af van de vorige maar nog steeds uitstekende editie: de Surface Pro 3. We kwamen op Acties.nl een aanbieding tegen bij de Microsoft Store waarmee je, wanneer je deze maand een Microsoft Surface Pro 3 koopt, maar liefst 24 procent korting krijgt op de adviesprijs.

De Surface Pro 3 van Microsoft is een 12 inch tablet met Windows 10 aan boord, het nieuwste Windows OS, met ingebouwde kickstand (tabletstandaard) en een gratis meegeleverde stylus. De processor van deze Windows-tablet is de vierde generatie Intel Core i3, i5 of i7. Deze chipset heeft een maximale snelheid van 2,3 GHz. Het werkgeheugen van deze tablet-computer is 4 GB of 8 GB, afhankelijk van het model dat je kiest. Verder is 64 GB tot 512 GB opslagcapaciteit beschikbaar, ook weer afhankelijk van de configuratie die je wil kopen. Breid met een microSD-kaart de opslag capaciteit zelf uit. Het maximaal uitbreidbare geheugen is 64 GB.

Met het bijpassende zeer dunne toetsenbord (niet meegeleverd met deze actie) kun je de tablet met ingebouwde tabletstandaard in een handomdraai omvormen tot een dunne laptop. In feite zijn de Surface Pro-tablets dan ook eerder concurrenten van de dunne Windows-laptops en de Macbook Air dan van de bekende iPads en Samsung tablets.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12 inch
  • Besturingssysteem Windows 8
  • Schermresolutie 2160 x 1440
  • Afmetingen 20.14 x 29.21 x 9.14 cm
  • Processor Vierde generatie Intel Core i3 i5 of i7 (dual-core)
  • Gewicht 798 gram
  • Opslagruimte 128 / 256 / 512 / 64
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer