Specificaties Samsung Galaxy Tab 4 Advanced bekend

0

Roland Quandt, redacteur bij WinFuture en daarvoor bij MobileGeeks, heeft een nieuwe scoop. Hij plaatste op zijn Twitter account een foto met daarop de specificaties van de nog te verschijnen Samsung Galaxy 4 Tab Advanced.

Hij zegt dat hij het onderstaande screenshot heeft genomen uit een .pfd-bestand van Samsung. Daarin wordt de tablet niet alleen bij naam en toenaam genoemd, maar eveneens de belangrijkste technische specificaties. Overigens blijkt deze informatie nauw overeen te komen met de specs die we de laatste tijd al voorbij zagen komen.

Specificaties Samsung Galaxy Tab 4 Advanced

Volgens de schermafbeelding heeft de Samsung Galaxy Tab 4 Advanced een 10.1 inch LCD-scherm met WXGA-resolutie, oftewel 1280 bij 800 pixels. Onder de kap schuilt een 1.6GHz octacore-processor, al is de naam van de fabrikant in geen velden of wegen te bekennen. Mogelijk heeft Samsung zijn eigen Exynos-processor in de tablet geïntegreerd, maar dat is pure speculatie op dit moment. Het werkgeheugen bedraagt 2GB, het intern geheugen 32GB. Deze laatste is eventueel met geheugenkaart verder uit te breiden tot 128GB.

De Samsung Galaxy Tab 4 Advanced heeft volgens de tijdschriftfoto twee camera’s: een 5 megapixelcamera aan de achterkant en een 1.3 megapixel shooter aan de voorzijde. Wat betreft connectiviteit beschik je over WiFi (802./11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.1 (LE), WiFi Direct en USB 2.0. De batterij heeft een vermogen van 6.800 mAh. Het besturingssysteem is afkomstig van Google, namelijk Android 6.0 (Marshmallow). Daarnaast wordt Microsoft Office vooraf voor je geïnstalleerd.

Tot slot is de tablet 243.4 x 176.4 x 7.9 millimeter (L x B x D) en weegt de tablet 487 gram.

Over de prijs en releasedatum is nog niets bekend. Maar aangezien de Samsung Galaxy Tab 4 Advanced of SM-T536 in een magazine is verschenen, zal het waarschijnlijk niet al te lang meer duren.

 

Wat vinden jullie van de bovenstaande specs?

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer