ASUS breidt Reliability-programma uit

0

Het Reliability-programma van ASUS is nu nog verder uitgebreid. Vanaf 1 mei geldt deze actie voor alle ASUS laptops, desktops, ZenPads, all-in-ones en ZenWatches. Verder is deze actie voortaan ook beschikbaar in België.

Dat meldt ASUS op zijn Facebookpagina.

ASUS Reliability-programma

ASUS schrijft op de Reliability-site dat het zo veel vertrouwen heeft in zijn producten dat het klanten 100% zekerheid biedt. Dat houdt in dat als je aankoop in het eerste jaar defecten of mankementen vertoont ASUS hem kosteloos voor je repareert. Daarbovenop krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Wie tussen 1 mei en 30 september 2016 een ASUS laptop, desktop, all-in-one, ZenPad of ZenWatch koopt en op problemen stuit, kan een beroep doen op het Reliability-programma. Als je in deze periode een van de genoemde ASUS-producten koopt, moet je deze binnen 15 dagen registreren op deze website. Zodra je het serienummer aanmeldt, staat hij geregistreerd en heb je er geen omkijken meer naar: ASUS regelt de rest voor je.

ASUS Reliability-programma

Technische fout

ASUS waarschuwt nadrukkelijk dat alleen producten die een technische fout vertonen in aanmerking komen voor het Reliability-programma. Een ASUS ZenPad waarvan het scherm in duizend scherven uiteenvalt omdat hij uit je handen is geglipt, valt niet onder deze regeling. Hetzelfde geldt ook als je bijvoorbeeld waterschade oploopt, omdat je de tablet buiten in de regen hebt laten liggen. In deze gevallen zijn de kosten voor reparatie of vervanging voor eigen rekening.

De uitgebreide garantie was aanvankelijk alleen in Nederland en Frankrijk beschikbaar. Voortaan kunnen ook onze Zuiderburen in België profiteren van het Reliability-programma. De garantieregeling is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband tussen ASUS Benelux en Intel Nederland.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer