Tabletactie: diverse Amazon Fire tablets in de aanbieding

0

Op zoek naar een compacte tablet voor jou of je kinderen? Dan heeft TabletGuide misschien een interessante aanbieding voor je gespot. Amazon geeft namelijk flinke korting op een groot aantal van zijn tablets.

Amazon staat bekend om zijn goedkope tablets. De een is zeer lovend over de prijs-kwaliteitverhouding, de ander moet er absoluut niets van hebben. Marktanalisten zijn in ieder geval wel te spreken over het verdienmodel van de online retailer. Dat komt omdat een grote groep tabletgebruikers genoegen neemt met een budgetmodel met bescheiden specificaties. Maar, zo stellen ze, het bedrijf kan zich dit permitteren, omdat het naast hardware ook digitale content verkoopt, zoals ebooks en films. Ze gaan zelfs zo ver in hun uitspraken dat ze denken dat Amazon de tabletmarkt gaat hervormen met zijn producten.

Amazon Fire 7 spotgoedkoop

Als je op zoek bent naar een scherpgeprijsde tablet, dan ben je bij Amazon aan het goede adres. De goedkoopste uitvoering gaat al voor 50 dollar over de toonbank. Alsof deze prijs nog niet laag genoeg was, heeft Amazon nu het prijskaartje nog verder verlaagd. In plaats van 50 dollar kost de Amazon Fire 7 nu tijdelijk slechts 40 dollar (exclusief verzendkosten).

En dat is niet de enige aanbieding van de retailer. Ook de Amazon Fire HD 6, Fire HD 6 Kids Edition, Fire Kids Edition, Fire HDX 8.9 en Fire HD 10 zijn nu in de aanbieding. Ze hebben momenteel de volgende prijzen:

  • Fire HD 6: van 100 dollar voor 70 dollar
  • Fire HD 6 Kids Edition: van 170 dollar voor 120 dollar
  • Fire Kids Edition: van 100 dollar voor 80 dollar
  • Fire HDX 8.9: van 480 dollar voor 400 dollar
  • Fire HD 10: van 230 dollar voor 180 dollar

Jammer genoeg vermeldt Amazon nergens op de site hoelang het deze actietarieven handhaaft. Dus wees er snel bij als je interesse hebt.

Houd er ook rekening mee dat je verzendkosten en wellicht importheffing moet betalen voor producten die je uit de VS bestelt.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer