Acer houdt persevenement op 21 april in New York

0

Acer heeft zojuist uitnodigingen de deur uit gedaan voor een evenement. Deze vindt plaats op donderdag 21 april in New York City. Wat het Taiwanese technologiebedrijf voor ons in petto heeft laat het nog even in het midden.

We hebben dit jaar nog maar bar weinig gehoord van Acer. Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas afgelopen januari verraste de tablet- en smartphoneproducent ons met een spiksplinternieuwe Acer Aspire Switch 12 S en Acer Iconia One 8 (B1-850). Hoewel, ‘spiksplinternieuw’ is niet het juiste woord, want deze tablets zijn in feite niets meer dan reeds bestaande modellen waarvan sommige onderdelen enigszins zijn geüpgraded.

Het was dan ook wel jammer dat het Taiwanese bedrijf geen nieuwe tablets of convertibles voor ons uit de hoge hoed toverde tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Wij hier bij TabletGuide houden hoop. Acer heeft de afgelopen dagen namelijk een uitnodiging de deur uitgedaan aan diverse Amerikaanse media. Op donderdag 21 april houdt het bedrijf een persevenement in New York City.

Onthult Acer nieuwe tablets?

Om het nog een beetje spannend te houden wil Acer niets kwijt over wat voor nieuwe producten het hier zal onthullen. De afgelopen weken is het windstil geweest omtrent het bedrijf: geen geruchten of roddels over mogelijke nieuwe tablets of convertibles. Dat wil uiteraard niet zeggen dat Acer niet stiekem aan één of meerdere nieuwe producten heeft gewerkt.

In de videotrailer die bij deze uitnodiging gepaard ging zien we een laptop of convertible die als een klok in het rond draait en de kijker in een futuristische wereld doet belanden met ruimteschepen en vreemd vormgegeven bouwwerken. De video eindigt met de slogan ‘Next @ Acer’.

De persconferentie vindt zoals gezegd plaats op donderdag 21 april in New York City. Het evenement is live te volgen via een livestream. Deze start om 11 am EST, oftewel om 16:00 Nederlandse tijd.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer