ASUS Transformer Book T302 Chi in volle glorie te zien

0

ASUS heeft plannen om een nieuwe convertible op de markt te brengen. Deze gaat –voorlopig althans– door het leven als de ASUS T302CA. Bekijk hieronder de persfoto’s en specificaties van deze high-end hybride tablet.

Gezien de productcode is aannemelijk dat het hier om de ASUS Transformer Book T302 Chi gaat, de Windows-covertible die we anderhalve week geleden al even voorbij zagen komen. Dit wordt het nieuwste vlaggenschip van het Taiwanese technologiebedrijf. Over de specificaties was twee weken geleden nog niet veel bekend, maar inmiddels liggen ze allemaal op straat.

Specificaties ASUS Transformer Book T302 Chi

De ASUS Transformer Book T302 Chi heeft volgens Notebook Italia, die als eerste de foto’s en informatie over de specificaties publiceerde, een 12.5 inch Full HD-scherm (1920 bij 1080 pixels). De behuizing is gemaakt van aluminium met diamantgeslepen randen. Onder de motorkap vinden we een zesde generatie Intel M3-6Y30 Core Skylake-processor met onbekende kloksnelheid. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en gaat gecombineerd met 128GB Solid State Drive (SSD). Het besturingssysteem is afkomstig van Microsoft: Windows 10 Home.

ASUS Transformer Book T302 Chi

Het gerucht deed de ronde dat de ASUS Transformer Book T302 Chi uitgerust zou zijn met een Thunderbolt-poort, maar deze roddel kunnen we naar land der fabelen verbannen. Wel beschikt de convertible over twee USB-C poorten, één USB 2.0-poort, microSD-kaartlezer en aansluiting voor een koptelefoon of microfoon.

Volgens Notebook Italia verschijnt er ook een uitvoering met Intel Core M7-6Y75 CPU, 8GB RAM, 256GB SSD en Windows 10 Pro.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de ASUS Transformer Book T302 Chi op de markt verschijnt is niet bekend. Als adviesprijs voor het instapmodel noemt de Italiaanse techwebsite 699 euro, wat gezien de specificaties een scherpe prijs is. Concurrenten als de Surface Pro 4 en Samsung Galaxy TabPRO S beginnen beide bij 999 euro.

Wat vinden jullie van de specificaties en de prijs? Een redelijke prijs, of veel te veel voor een Windows-convertible? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

ASUS Transformer Book T302 Chi

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.5 inch
  • Besturingssysteem Windows 8
  • Schermresolutie 2560 x 1440
  • Afmetingen 317.8 x 191.6 x 16.5 mm
  • Processor Intel Core M-5Y71 (dual-core)
  • Gewicht 1445 gram
  • Opslagruimte 128
  • Alle specificaties

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer