Kleurrijke, leren hoesjes iPad Air 3 duiken op

0

Een nieuwe serie kleurrijke beschermhoezen hebben hu weg naar het internet gevonden. Het gaat naar verluidt om hoesjes voor de iPad Air 3 die zowel voor- als achterkant beschermen.

De beschermhoezen zijn gemaakt door Ever Blue Technology en gaan door het leven met de naam ID7G96, ID7G95 enzovoorts, zo schrijft Tablet-News.com.

Het is niet de eerste beschermhoes die we tegenkomen voor de tablet die Apple hoogstwaarschijnlijk volgende week maandag onthult. Zo publiceerde Steve Hemmerstoffer van het Franse Nowhereelse.fr een aantal foto’s van een hoes voor de nog te verschijnen iPad. Begin februari zagen we ook al enkele foto’s van een hoes voorbijkomen via de Chinese webwinkel 1688.com.

Radu Iorga, de auteur van het artikel, zegt dat het om zeer dunne, leren cases gaat tevens als kickstand gebruikt kunnen worden. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de hoezen een uitsnede bevatten waarmee ze gevouwd kunnen worden zodat de tablet overeind kan staan.

Design

Naast een drietal leren varianten is er ook een hoes die vervaardigd is uit een rubber coating. Deze lijkt qua vormgeving en materiaalkeuze als twee druppels water op de huidige Smart Cover van Apple.

Aan de achterkant zien we een grote inkeping voor de camera. Dat is niet alleen voor de cameralens, maar ook een LED-flitser en microfoon. Ook aan de onderkant zien we een grote uitsnede, wat een aanwijzing is dat de veelbesproken tablet waarschijnlijk twee speakers aan de onderzijde krijgt. Ook zou er ruimte zijn vrijgelaten voor de Smart Connector, maar dat is niet terug te zien op de foto’s.

iPad Air 3 hoes

iPad Air 2016

Opvallend is de benaming van de hoezen. Volgens Iorga worden de cases verkocht onder de noemer ‘iPad Air 2016’. Aanvankelijk gingen we er van uit dat de tablet die Apple waarschijnlijk volgende week onthult door het leven zou gaan als de iPad Air 3. Later doken er berichten op dat Apple vol ging inzetten op de –Pro serie en dat de aanstaande tablet een tweede iPad Pro zou worden: de iPad Pro (9.7) of iPad Pro Mini.

 

Kijken jullie al uit naar 21 maart, de dag dat Apple een persevenement houdt en waarschijnlijk de nieuwe tablet uit de doeken doet?

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer