Update Smart Keyboard verbetert stabiliteit verbinding

0

Apple heeft een update uitgerold waarmee de verbinding tussen de iPad Pro en het bijbehorende Smart Keyboard verbetert. Om de update binnen te halen hoef je het toetsenbord alleen via de Smart Connector aan te sluiten op de iPad Pro en dan verschijnt er een vermelding in beeld om de update te downloaden.

Dat schrijft iMore op zijn website, die als eerste het uitrollen van de update opmerkte.

Mocht je op het moment dat je het Smart Keyboard aansluiten weinig tijd om handen hebben, dan is het mogelijk om het toetsenbord op een later tijdstip te updaten.

De update brengt enkel een patch om de stabiliteit van de connectiviteit tussen het Smart Keyboard en de iPad Pro te verbeteren. Tevens zorgt het ervoor dat de iPad Pro niet onverwacht uit zijn slaapstand schiet.

Dit demonstreert de kracht van de Smart Connector die Apple in de iPad Pro heeft verwerkt. Het verbindt niet alleen een extern toetsenbord met de tablet , maar voorziet de iPad tevens van stroom/energie en kan data overbrengen van het accessoirestuk naar de tablet.

Logi CREATE

Het Smart Keyboard  is een extern toetsenbord dat Apple vorig jaar september lanceerde bij de presentatie van de iPad Pro. Je krijgt hem helaas niet gratis bij als je een iPad Pro koopt, maar moet hem afzonderlijk aanschaffen. Een los exemplaar van het Smart Keyboard kost 179 euro.

Naast het Smart Keyboard van Apple is er nog een tweede toetsenbord voor de iPad Pro in omloop: de Logi CREATE Keyboard Case. Vlak na de lancering van de iPad Pro bracht Logitech naar buiten dat het een eigen toetsenbord zou lanceren voor de iPad Pro. Net als de Smart Keyboard maakt de Logi CREATE gebruik van de Smart Connector. Daarnaast biedt het aan zowel de voor- als achterkant van de iPad Pro bescherming tegen krassen en stoten.

De Logi CREATE Keyboard Case is met een adviesprijs van 149,99 euro enkele tientjes goedkoper dan het Smart Keyboard.

Logi Create Keyboard Case

Logi Create Keyboard Case

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2732 x 2048
  • Afmetingen 305.7 x 220.6 x 6.9 mm
  • Processor Apple A9X
  • Gewicht 713 gram
  • Opslagruimte 128 / 32
  • Alle specificaties

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer