Eerste foto’s Huawei MediaPad T2 10.0 Pro gelekt

0

De Huawei MateBook stond afgelopen weekend volop in de aandacht. Dat is echter niet de enige tablet die het Chinese technologiebedrijf deze week onthult op het Mobile World Congress (MWC). Volgens geruchten komt Huawei in dezer dagen nog met een tweede tablet op de proppen: de Huawei MediaPad T2 10.0 Pro. Inmiddels zijn de eerste foto’s van deze Android-tablet opgedoken.

Het was de welbekende twitteraar Evan Blass die het nieuws afgelopen week als eerste naar buiten bracht. De voormalig beroepslekker, die zo nu en dan nog met een primeur op de proppen komt, voorspelde dat de Huawei MediaPad T2 10.0 Pro deze week op het MWC gepresenteerd wordt.

De tablet heeft naar verluidt vergelijkbare specificaties als de MediaPad M2, die tijdens de Consumer Electronics Show (CES) afgelopen januari werd onthuld. Volgens de geruchten heeft de MediaPad T2 10.0 Pro een 10.1 inch FHD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap schuilt een Qualcomm Snapdragon 615 processor, 2GB RAM-geheugen, 16GB intern geheugen dat uit te breiden is met een microSD-kaart, een 8 en 2 megapixelcamera, WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.1 (LE), een accu met een vermogen van 6.600 mAh en Android Lollipop (5.1). Tevens komt er een variant met 4G/LTE voor mobiel internet.

Foto’s Huawei MediaPad T2 10.0 Pro

Het is de Finse techsite SuomiMobiili die als eerste de gelekte foto’s wist te bemachtigen en deze online publiceerde.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat de Huawei MediaPad T2 10.0 Pro aan de achterzijde een flitser heeft, iets wat we nog niet eerder hadden gezien of gehoord. Ook het minimalistische design met het logo van Huawei aan de achterzijde en slechts twee fysieke knoppen (volumeknoppen en aan/uitknop) springen onmiddellijk in het oog. Aan de zijkant zien we in ieder geval één speaker en microfoon. Laten we hopen dat er minimaal twee zijn.

Bekijk hieronder de foto’s.

Huawei MediaPad T2 10.0 Pro

 

Huawei MediaPad T2 10.0 Pro

 

Huawei MediaPad T2 10.0 Pro

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer