‘Foto’s Samsung Galaxy TabPRO S gelekt’

0

Naar verluidt zijn er foto’s opgedoken van de Samsung Galaxy TabPRO S. Daarop is duidelijk te zien dat de tablet een groot schermformaat heeft en op Windows 10 draait.

De foto’s zijn afkomstig van voormalig beroepstwitteraar Evan Blass, ook wel beter bekend onder de naam @evleaks.

We horen al een tijdje dat Samsung aan een Windows-tablet werkt. In augustus doken de eerste geruchten op dat het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf druk bezig is met een 12 inch grote tablet die op Windows 10 draait. Sindsdien bleef het verdacht stil rondom deze Windows-tablet. Tot afgelopen maand. Eind december ontving een Windows-tablet van Samsung, de SM-W700, vermoedelijk de Samsung Galaxy TabPRO S, certificering van de WiFi Alliance.

De afbeeldingen lijken te suggereren dat de Samsung Galaxy TabPRO S een 12 inch scherm of groter heeft. Samsung kennende en kijkend naar de TabPRO- en NotePRO-serie, zal de resolutie waarschijnlijk hoger uitvallen dan Full HD. Misschien wel 2560 bij 1600 pixels (QHD), of 3840 bij 2400 pixels (4K). Om ervoor te zorgen dat alles soepel draait, is het werkgeheugen misschien wel 4GB. En wie weet krijg je een gratis S-Pen bij, zoals bij de Galaxy NotePRO 12.2 het geval is. De tablet is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Persconferentie Samsung

Wie weet staat ons vanavond een aangename verrassing te wachten van Samsung. Vanaf 23:00 Nederlandse tijd is de live stream van Samsung te volgen via hun YouTube-kanaal. Wij zitten er klaar voor, jullie ook?

Weten welke nieuwe tablets er allemaal onthuld zijn tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas? Klik of druk dan op de CES2016 tag.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer