Kijk hoe ASUS en Microsoft de ASUS Eee Slate prijzen

1

Microsoft was ooit de pionier op het gebied van tabletPC’s. Tegenwoordig zijn ze op dit gebied voorbij gestreefd door de concurrenten, maar Microsoft houdt nog steeds vast aan haar basisplannen: de stylus speelt nog steeds een grote rol in de tabletPC ervaring. De Asus Eee Slate draait op Windows 7 en is uitgerust met een Wacom Digitizer, zodat het gebruik van een stylus tot in de puntjes wordt ondersteund. Tijd voor Microsoft en Asus om de mogelijkheden van dit apparaat breed uit te meten.

Door de stylus geheel terug te brengen naar de tablet ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor nieuwe doelgroepen. Zeker voor grafisch werk is het een geweldige toevoeging. Door het gebruik van Windows 7 kun je werken met je vertrouwde software en de stylus brengt geheel nieuwe artistieke mogelijkheden met zich mee.

In onderstaande video’s zie je dit voorbeeld en andere voorbeelden uitgewerkt. Wat vind je van de Asus Eee Slate? Een toevoeging of een stap terug?

http://www.youtube.com/watch?v=cj0ASzo-Pxg

Bron: Engadget

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

  1. Zelf werk ik al jaren met de HP Touchsmart TX2 laptop, een laptop/tablet met pen. Het is een verademing om digitaal te werken en vooral ook met pen. het niet hebben van de pen is een belemmering om richting pad’s te gaan. Dus ik ben blij dat er een aantal fabrikanten die weer op de lijst zetten. Vooral OneNote en Mindmanager 9 gaan uitstekend!

Reageer