Eerste Logitech-accessoires voor iPad Pro: Logi CREATE

0

De introductie van de iPad Pro liet lang op zich wachten. Na de bekendmaking van de grotere iPad van Apple is het de beurt aan de accessoirefabrikanten om hun producten aan te passen of te ontwikkelen voor de grotere Apple-tablet. Als een van de bekendere en betere accessoiremakers is Logitech als een van de eerste aan de beurt. Het gaat om twee cases, de Logi CREATE Backlit Keyboard Case en de Logi CREATE Case met Any-angle Stand. Beide iPad Pro-accessoires zijn ontwikkeld in samenwerking met Apple, meldt Logitech in haar persbericht.

De Logi CREATE Backlit Keyboard Case is de eerste accessoire die gebruik maakt van Apple’s Smart Connector, welke een automatisch verbinding tot stand brengt met de iPad Pro. Dankzij het gebruik van Smart Connector wordt het Logi CREATE-toetsenbord automatisch ingeschakeld en veilig verbonden met de iPad Pro, zodra deze in de type-positie wordt geplaatst. Er is geen Bluetooth-koppeling nodig. Omdat het toetsenbord wordt gevoed door de iPad Pro, hoeft je er niet meer aan te denken het toetsenbord op te laden.

Het toetsenbord heeft normaalformaat toetsen en een dimbare achtergrondverlichting door middel van LED. Het keyboard voor de iPad Pro bevat daarnaast enkele handige sneltoetsen zodat je snel kunt zoeken of media kunt bedienen vanaf het toetsenbord.

Met behulp van de case kun je de Apple iPad Pro rechtop zetten in landschap-positie zodat je als het ware een laptop met iOS 9 en touchscreen hebt. De iPad Pro-case is aan de achterzijde gefabriceerd van hard kunststof voor een goede bescherming. Alle poorten en knoppen blijven gewoon beschikbaar door enkele slimme inkepingen.

De Logi CREATE Backlit Keyboard Case is beschikbaar voor een adviesprijs van 149,99 euro. In Nederland is het toetsenbord beschikbaar met layout configuratie van het Verenigd Koninkrijk.

De Logi CREATE Case voor de iPad Pro is vrijwel dezelfde case als hierboven omschreven, alleen dan zonder toetsenbord. De flexibele iPad Pro-standaard heeft een verborgen scharnier welke de iPad Pro stevig in een ideale kijkpositie plaatst, met een hoek van 60-graden. Plaats de iPad Pro rechtop om comfortabel video’s te bekijken of bijna plat voor het schetsen met Apple’s Pencil. Voor elke activiteit of elk type werk is er een geschikte hoek. De Logi CREATE Case eschermt de voor- en achterkant van de iPad Pro. De Logi CREATE Protective Case met Any-angle Stand is beschikbaar voor een adviesprijs van 79,99 euro.

De Logi CREATE-producten bieden een dunne en lichte bescherming voor zowel de voor- als achterkant van de iPad Pro.

Beide iPad Pro-accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, rood en blauw. Beide producten zijn naar verwachting vanaf november online en in de Apple-winkels beschikbaar

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2732 x 2048
  • Afmetingen 305.7 x 220.6 x 6.9 mm
  • Processor Apple A9X
  • Gewicht 713 gram
  • Opslagruimte 128 / 32
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer