Apple Music nu beschikbaar voor Android

0

Apple heeft een eerste versie van de Apple Music app beschikbaar gemaakt voor Android apparaten. Met de bètaversie van Apple Music kun je de Spotify concurrent van Apple gebruiken op je Android telefoon. Mocht je nog geen abonnement hebben op de dienst of twijfelen om een abonnement af te sluiten, dan kun je de dienst drie maanden gratis uitproberen.

De functies binnen de app komen overeen met de iOS versie die al enige tijd te downloaden is. Het uiterlijk van de app is wel aangepast aan de designstandaarden van Google’s besturingssystemen. Op dit moment ontbreken muziekvideo’s nog binnen de app, maar Apple heeft al aangekondigd dat deze functie snel zal volgen.

Zonder abonnement kun je de app niet gebruiken. Hoewel je de dienst drie maanden gratis kunt uitproberen, moet je hiervoor wel een volledig profiel achterlaten bij Apple, inclusief creditcard gegevens. Verzuim je dus om het proefabonnement tijdig stop te zetten, dan wordt dit abonnement automatisch actief als betaald abonnement. Vanaf dat moment betaal je 9,99 euro per maand.

In augustus van dit jaar gingen stemmen op dat Apple’s muziekdienst niet zo populair zou zijn als het bedrijf zou willen. Een woordvoerder van Apple liet daarop weten dit sentiment niet te herkennen. Met op dat moment 11 miljoen gebruikers bestempelde Apple de dienst als een succes.

apple-music-android-screen2

apple-music-android-screen1

 

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer