Bekijk de eerste commercial van de Samsung Galaxy Tab S2

0

De Samsung Galaxy Tab S2 is sinds vorige week te koop in ons land. Om een nieuwe product te promoten zijn commercials onmisbaar. Afgelopen nacht lanceerde Samsung daarom zijn eerste reclamespot van de Galaxy Tab S2.

De commercial speelt zich af in een vliegtuig. Een passagier probeert een spannende film te kijken tijdens de vlucht via het scherm in het vliegtuig, maar wordt voortdurend gestoord door mededelingen van de stewardessen en een stoelleuning die naar achteren klapt. Dan ziet hij een andere passagier die ongestoord van een actiefilm geniet. Hoe dat kan? Hij bekijkt de film via zijn Samsung Galaxy Tab S2, gevolgd door de slogan “It’s Tab time”.

Bekijk hieronder zelf de video.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S2

De Samsung Galaxy Tab S2 is in twee maten beschikbaar: 8 inch en 9.7 inch. De tablet heeft een Super AMOLED-scherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels en een 4:3 beeldverhouding. Onder de motorkap heeft Samsung zijn eigen Exynos 5433 octacore-processor geplaatst. De chipset gaat gepaard met 3GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 32GB. Mocht dit te weinig geheugen voor je zijn, dan kun je met behulp van een microSD-kaart het intern geheugen uitbreiden met maximaal 128 GB.

De high-end Android-tablet heeft twee camera’s: een 8 megapixelcamera aan de achterzijde en een 2 megapixelwebcamera aan de voorkant. Het diafragma van camera aan de achterzijde is f/1.9. Een groter diafragma (hoe kleiner het getal, des te groter het diafragma) betekent dat de beeldsensor meer licht opvangt, en dus kwalitatief betere foto’s maakt in het donker. Net als zijn voorganger heeft deze tablet een vingerafdrukscanner in de home-knop. Door met je vinger hierover te vegen ontgrendel je de tablet.

De Galaxy Tab S2 (8.0) heeft een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh en weegt slechts 265 gram. Zijn grotere broer heeft met 5.870 mAh iets meer power. Gevolg is wel dat deze tablet een stuk zwaarder is, namelijk 389 gram. Draadloos internetten die je met WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) dualband. Ook Bluetooth 4.1 en GPS zijn aanwezig. De tablets draaien op Android 5.0 (Lollipop) met daarover Samsungs TouchWiz UI en zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Prijzen

De Samsung Galaxy Tab S2 is in verschillende webshops te koop vanaf 399 euro (8 inch, WiFi-only). Zijn grotere broer gaat over de toonbank voor 499 euro (WiFi-only) en 570 euro (WiFi + 4G).

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer