Samsung Galaxy Tab 8.9 teaser video

0

Samsung heeft een teaser video gepubliceerd op haar YouTube kanaal voor de Samsung Galaxy Tab 8.9. Deze nieuwste tablet in de Galaxy Tab-serie wordt op 22 maart gedemonstreerd op een speciaal Samsung Mobile Unpacked-evenement. Er is nog niet veel bekend over deze tablet, naast het 8,9-inch schermformaat en het feit dat deze tablet draait op Honeycomb.

De video laat korte fragmenten zien van de Galaxy tab 8.9. Op het eerste gezicht lijkt het een trendy tablet te gaan worden.

Naast de rare bobbel in de tablet, die ook al te zien was in een teaser visual. Dit zou erop duiden dat de Galaxy Tab 8.9 een stuk dunner zal zijn dan de Galaxy Tab (7-inch) of de Galaxy Tab 10.1.

Als alle specificaties van de Galaxy Tab 8.9 bekend zijn dan wordt deze tablet uiteraard opgenomen in het tablet overzicht.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer