Prijsstelling TouchPad en Playbook identiek aan de iPad 2

2

Volgens Precentral, die een prijs-sheet heeft bemachtigd van een grote retailer, zal de 10-inch HP TouchPad in juni in de Amerikaanse schappen liggen. De 16GB zal $499 gaan kosten en de 32GB versie $599. Dit betreft de Wi-Fi uitvoeringen. Ook de BlackBerry Playbook heeft volgens deze sheet dezelfde prijzen als de iPad: van 500 tot 700 dollar . Met de prijs liggen deze tablets in lijn met de iPad 2.

Ook de BlackBerry Playbook zal in verschillende varianten op de markt komen. Volgens deze foto zullen de 16 GB, 32 GB en 64 GB-varianten dezelfde prijzen hebben als de iPad 2.

De HP TouchPad zal alleen in een 16 GB en 32 GB-variant komen, ook met dezelfde prijzen als de iPad 2. De 7-inch van de TouchPad versie zal in september in de schappen liggen, maar een prijs is vooralsnog niet bekend.

Bron: Precentral

Share.

Over de auteur

'Ries' is een bouwkundige die, naast architectuur en design, een zwak heeft voor mobiele gadgets. Met name Palm OS en webOS gerelateerde gadgets genieten zijn voorkeur. Met webOS mag hij dan ook wel een early adopter worden genoemd. Vanaf zijn eerste... Lees meer

2 reacties

    • Haha, ja ik weet het ook wel van jou ;-)nnAls het voor thuis op de bank zou zijn: iPad 2nVoor het werk (en ik moet een BlackBerry hebben van het werk): PlaybooknAllround: twijfel tussen iPad 2 en TouchPad. Ik heb de TouchPad nog niet volledig in werking gezien, maar ik was toch wel onder de indruk!

Reageer