Samsung Galaxy Tab 10.1 demo video

3

De eerste promotie video van de Samsung Galaxy Tab 10.1 is verschenen. In een lange video neemt een franse weblog ons mee in het dagelijks leven met behulp van de nieuwste Samsung-tablet. Deze video laat voor het eerst de volledige werking van Honeycomb en de bekende Google-applicaties zien op de Galaxy Tab 10.1.

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is de opvolger van de Galaxy Tab, en Samsung’s eerste Honeycomb tablet. Deze tablet beschikt over een 1 GHz dual-core processor en 1 GB RAM geheugen. Je hebt met deze tablet-pc 32 GB geheugen opslag tot je beschikking. Deze tablet heeft zowel een frontcam (2 megapixel) als een camera aan de achterzijde (8 megapixel). De camera is in staat om HD-video’s op te nemen.

Heb je een groot glas frisdrank en popcorn bij de hand? Bekijk dan deze bijna 12 minuten durende video!

Wij zijn onder de indruk van de Galaxy Tab 10.1. Wat vind jij van deze video?

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

3 reacties

  1. ziet er toch wel geweldig uit, die 12 minuten waren zo om zonder cola en popcorn..nhet is gewoon een mooi apparaat met mooie software en wat maakt het eigenlijk uit dat hij dikker is dan de ipad 2, dat houdt nog wel beter vast en hij is lichter, daar gaat het toch om??

Reageer