‘iPad 2: 1 miljoen stuks verkocht in debuut weekend’ [UPDATE]

0

Analisten verwachten dat Apple tijdens het debuut-weekend een kleine 1 miljoen exemplaren van de iPad 2 heeft verkocht. De analisten verwachtten in eerste instantie dat Apple 350.000 tot 400.000 iPad 2’s zou verkopen. Als deze berichten kloppen dan zijn deze resultaten tot 3 keer beter dan de verkoopperiode van de eerste iPad.

De verkoop liep blijkbaar zo goed dat in enkele Best Buy-winkels de iPad 2 en haar accessoires binnen 10 minuten waren uitverkocht. De online Apple Store geeft aan dat de levertijd op de iPad 2 maar liefst 2 tot 3 weken al zijn.

Sommige bronnen geven aan dat de iPad 2 inmiddels al is uitverkocht in Amerika. We betwijfelen deze uitspraken, aangezien we nog geen massale berichten op internet vinden van iPad-liefhebbers die de nieuwste Apple-tablet niet meer aan kunnen schaffen.

UPDATE 14/03 15:07 - Inmiddels is de levertijd van online bestellingen in de Amerikaanse Apple Store opgelopen tot 3-4 weken.

Bron: Reuters

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer