‘Galaxy Tab WiFi vanaf april te koop’

0

Onze collega’s van Droidlife hebben op een beurs een foto van een folder gemaakt van Samsung. Op de folder staat aangegeven dat een Galaxy Tab WiFi versie vanaf 4 april te koop is. Het zou gaan om de 7-inch variant die momenteel al te koop is. Er wordt aangegeven dat de prijs 399 dollar gaat zijn.

Samsung heeft al aangegeven dat men een WiFi-versie van de Galaxy Tab gaat maken. Het ziet er naar uit dat Samsung hier te laat mee gaat komen. De Motorla Xoom is inmiddels al te koop in de VS. In april komen ook de 10.1 inch Galaxy Tab en de LG Optimus Pad op de markt. Deze tablets hebben snellere processoren en maken gebruik van het nieuwste Android besturingssysteem. En laten we niet de iPad 2 vergeten.

Samsung heeft zelf bekend gemaakt een 8,9-inch Galaxy tab te gaan maken. Op 22 maart zal dit gebeuren op een speciale persconferentie.

Bron: Droidlife

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer