‘Samsung onthult Galaxy Tab S 2-serie op 20 juli’

1

Samsung zou de Galaxy Tab S 2-lijn op maandag 20 juli onthullen, zo claimt Gsmhelpdesk. De website zegt ook foto’s van de vermeende tablets in handen te hebben.

De Samsung Galaxy Tab S 2-modellen zijn al maanden een gespreksonderwerp, zo ook op TabletGuide.nl. Ruim een jaar geleden introduceerde Samsung de 8,4″ en 10,5″ Galaxy Tab S-tablets en nu is het tijd voor de opvolgers. Deze zouden over een afwijkend schermformaat beschikken, 8,0″ en 9,7″ om precies te zijn. De tablets maken gebruik van een 4:3 schermverhouding, net als de recent geïntroduceerde Galaxy Tab A. De Tab S2-modellen krijgen naar verluidt een Super AMOLED-beeldscherm, net als de eerste generatie Tab S. De resolutie zou 2048 bij 1536 pixels bedragen, even hoog als bij Apple’s nieuwere iPad’s.

Verdere specificaties van de Galaxy Tab S 2-tablets zijn een 64-bit Exynos 7 processor, 3GB werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit. Volgens de geruchten worden beide tablets minder dan 5,6 millimeter dik en bevat de thuisknop een vingerafdrukscanner. Eerder schreven we al over de gelekte prijzen van de tablets. Voor de 8″ versie ben je 399 euro kwijt, terwijl de 9,7″ variant 499 euro moet gaan kosten. Er komen ook duurdere modellen die ondersteuning bieden voor 4G-netwerken.

De Nederlandse website Gsmhelpdesk meldt nu bekend te zijn met de introductiedatum van de Galaxy Tab S 2-serie. Volgens ‘zeer betrouwbare bronnen’ vindt de wereldwijde onthulling plaats op maandag 20 juli. Ook heeft het een drietal foto’s in handen, die ik voor het gemak hieronder geplaatst heb.

Wat denk jij, worden de Tab S 2-tablets maandag gepresenteerd? En ga je één van de modellen kopen of ben je niet zo enthousiast?

Share.

Over de auteur

1 reactie

  1. Ik pas de eerste tab S gekocht,kreeg casback van 50,euro door samsung. Heb 320 E betaald voor de 16 gb versie.
    Begrijp niet waarom ZE afstappen van het schermformaat? 10.5 is prachtig om film te kijken,waarom.terug zoals.apple een.4:3,verhouding kiezen?.
    Het Amoled is zeer prachtig,je snapt niet Apple dit nog niet.gebruikt in.hun.toestellen.

Reageer