This War of Mine nu beschikbaar voor tablets

0

De populaire strategie game This War of Mine is vanaf vandaag beschikbaar voor Android en iOS tablets. De game is geen traditioneel oorlogsepos waarbij je als soldaat je vijand moet overwinnen. In TWoM speel je als gewone burger die moet zien te overleven in een verwoeste wereld. Binnen die wereld moet je op zoek naar alle middelen die je helpen om te overleven. 

Tijdens het spel heb jij de controle over een groep burgers die proberen te overleven in een stad die bezet is. Voedsel en medicijnen zijn schaars en er dreigt voortdurend gevaar.

De game, gemaakt door 11-bit Studios, kwam eerder al uit op PC en is nu ook verkrijgbaar in de App Store en in Google Play.

iOS gamers betalen 19,99 voor de game. Android gebruikers hebben mazzel, want die versie van hetzelfde spel kost een tientje minder.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer