Onze e-mail service is uitgebreid

0

Al vanaf het begin van deze website heb je de mogelijkheid om het laatste nieuws wekelijks in je mailbox te ontvangen. Je kunt je inschrijven voor deze nieuws-service via de knop rechts van dit bericht. Vanaf vandaag is deze service uitgebreid. Wanneer je je nu inschrijft kun je kiezen uit meerdere nieuwsoverzichten. Op die manier ontvang je alleen het nieuws dat jij echt niet wilt missen!

Door tijdens het inschrijven te kiezen voor het ‘volledige weekoverzicht’ kies je eigenlijk voor de vertrouwde nieuwsbrief. Je kunt er ook voor kiezen om een speciaal weekoverzicht te ontvangen. Je ontvangt dan alleen het nieuws uit een bepaalde categorie. In totaal hebben we vijf weekoverzichten:

- Volledige weekoverzicht
- iPad weekoverzicht
- Android weekoverzicht
- BlackBerry weekoverzicht
- WebOS weekoverzicht

Wanneer je je eerder al ingeschreven hebt voor ons nieuwsoverzicht, dan ben je automatisch aangemeld voor het ‘volledige weekoverzicht’. In elke mail die je van ons ontvangt vind je een link naar je eigen profiel. Via die link is het mogelijk al je gegevens te wijzigen en je voorkeuren op te geven.

Ook het tijdstip van verzenden is gewijzigd. Voorheen werd het weekoverzicht op vrijdagmiddag afgeleverd, vanaf nu kun je het weekoverzicht van je keuze op woensdagmiddag in je mailbox verwachten.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer