Drukte bij winkels voor de iPad 2

0

Er is een ware run ontstaan op de iPad 2 in de winkels in de Verenigde Staten. Voor de Apple Stores stonden gisterenavond (Nederlandse tijd) lange rijen mensen te wachten om als een van de eersten het nieuwste Apple-speeltje te kunnen bemachtigen. Onder de belangstellenden bevonden zich veel buitenlanders die niet twee weken konden wachten. In Nederland is de iPad 2 vanaf 25 maart te verkrijgen.

Niet alleen in de winkels lijkt de iPad 2 populair te zijn. Ook online is een run onstaan op de recent onthulde nieuwste iPad. De levertijd bij online bestellingen in de online Apple Store bedraagt inmiddels 2 tot 3 weken. Mensen die snel de iPad 2 in handen willen hebben zullen dus naar een winkel moeten gaan om het product te kunnen bemachtigen.

De iPad 2 is veel lichter en dunner dan zijn voorganger. Daarnaast is deze tablet sneller door een verdubbeling van het RAM-geheugen en de processor. De iPad 2 beschikt over een dual-core processor ten opzichte van een single-core processor in zijn voorganger. Ook beschikt de iPad 2 over 2 camera’s.

De prijzen van de iPad 2 zijn hetzelfde gebleven. Nu de iPad 2 in de verkoop is gegaan heeft Apple de eerste iPad in de aanbieding gezet, met kortingen tot wel 120 euro.

Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de iPad 2
Bekijk de verschillen tussen de iPad en de iPad 2
Bekijk de iPad WiFi aanbieding (120 euro korting)
Bekijk de iPad 3G aanbieding (100 euro korting)

Bron: Nu.nl

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer