Nu al levertijd op de iPad 2 in de VS

0

Enkele uren nadat de online verkoop van de iPad 2 in de VS is gestart, wordt de levertijd al geschat op 2 tot 3 weken. De online Apple Store is de eerste officiële mogelijkheid om de nieuwste iPad te bestellen. Bij de start meldde de online winkel van Apple nog een levertijd van 3 dagen. De kans is groot dat de winkels, waar de verkoop vanavond begint, ook snel uitverkocht zullen raken.

Het is momenteel onbekend hoe groot de voorraad is van de iPad 2, en hoeveel van deze tablets momenteel al besteld zijn in de VS. Ook is nog onduidelijk of de grote vraag implicaties heeft voor de beschikbaarheid in Nederland. Apple had in eerste instantie aangegeven dat de iPad 2 vanaf 25 maart te koop is in Europa.

Apple treedt altijd streng op tegen de zogenaamde grijze handel van haar producten. Zo heeft Apple een limiet gesteld op het maximum aantal iPad 2’s dat je kunt bestellen. Per klant mogen maximaal 2 tablets worden besteld.

De iPad 2 was tijdelijk ook in de voorverkoop bij Dixons, maar momenteel is de iPad 2 weer offline gehaald. Wel kun je de iPad 2 al bestellen in combinatie met een telefoon abonnement of data abonnement bij Typhone, Smartphonestunts, Phoneshop en 2Call. De levertijd is bij deze partijen echter nog niet bekend.

De Nederlandse iPad 2-prijzen en beschikbaarheid vind je up-to-date op de iPad2-pagina op deze site. Ook kun je de iPad 2 vergelijken met andere tablets in de Tablet Vergelijker.

Volg Tabletguide op Facebook of Twitter, en je krijgt een bericht wanneer de iPad 2-verkoop van start gaat in Nederland!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer