Veronica Magazine tabletactie

0

Veronica Magazine biedt momenteel een Android-tablet en jaarabonnement op hun tijdschrift/gids aan voor 89 euro. Meer informatie over deze actie lees je hier.

Na acties met onder meer een Windows-convertible probeert Veronica Magazine nu nieuwe abonnees te werven door voor 89 euro een jaarabonnement inclusief tablet te verkopen. Klinkt goed, maar is het ook echt wat?

Specificaties

De tablet blijkt van Archos te zijn en beschikt over instapspecificaties, niet verrassend als je naar het prijskaartje van de aanbieding kijkt. Het apparaat heeft een 7″ display dat voorzien is van IPS-technologie voor goede kijkhoeken. De resolutie bedraagt 1024 bij 600 pixels. Onder de motorkap tref je een¬†Mediatek MT8127 processor aan. Deze beschikt over vier kernen en mag zich dus een quad core chipset noemen. Er is slechts 512MB werkgeheugen aanwezig, wat voor een Android-tablet bijzonder weinig is. In combinatie met de zwakke processor is de kans daarom groot dat de tablet niet altijd even soepel zal draaien. De opslagcapaciteit is met 16GB echter wel aan de ruime kant en kan door middel van een Micro-SD kaart met maximaal 32GB worden uitgebreid. Aan de voorzijde is een 0,3 megapixel webcam aanwezig: scherpe selfies kun je dus wel vergeten. De achterzijde huisvest een 2 megapixel camera. De tablet draait op een nauwelijks aangepaste versie van Android 4.4 KitKat, zo valt op te maken uit de afbeeldingen die Veronica Magazine heeft verspreid.

veronica 2Om de tablet op te laden en met een computer te verbinden, is er een Micro-USB poort aanwezig. Verder kun je gebruik maken van Wifi, GPS en Bluetooth. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. De behuizing van de Archos-tablet oogt van plastic met deels een metalen look.

Het pakket wordt geleverd inclusief beschermingshoes, Bluetooth-speaker en drie maanden streaming music, al is onbekend welke dienst.

Kijkend naar de specificaties van de tablet, hoef je niets bijzonders te verwachten. Het lijkt een prima basismodel voor bijvoorbeeld kinderen, maar let op: sommige voorgaande tablets die Veronica Magazine aanbood, bleken van matige kwaliteit. Zo hebben we de afgelopen jaren tientallen klachten over dit soort ‘actietablets’ ontvangen.

Voor 89 euro is een tablet en een jaarabonnement op Veronica Magazine een goede aanbieding, maar verwacht dus niet teveel van het apparaat. Vertel, ga jij voor deze actie? Ik hoor het graag in een reactie onder dit artikel. Het 89 euro kostende actiepakket is hier te bestellen.

Share.

Over de auteur

Reageer