Ook ASUS gaat een 3D tablet maken

0

Jerry Shen, CEO van ASUS, heeft op de CeBIT 2011 in Duitsland aan journalisten toegegeven dat ASUS momenteel werkt aan 3D tablets. Hij noemde daarbij geen namen van apparaten en ook geen specificaties, dus de rest blijft gissen. Met deze uitspraak lijkt ASUS het tweede merk te worden dat een 3D tablet op de markt gaat brengen. LG ging ASUS voor door eerder dit jaar de LG Optimus Pad te presenteren.

Hoewel wij ons afvragen of de markt al klaar is voor de 3D tablet, is het een interessante ontwikkeling. In de televisiemarkt begint 3D eindelijk het grote publiek te bereiken en de toepassingsmogelijkheden in tablets zijn veelbelovend. Diensten als YouTube zijn momenteel hun systemen aan het aanpassen om 3D video in de toekomst mogelijk te maken. Hiermee komt de homevideo zoals we die maken met camera en/of telefoon in een stroomversnelling.

Zoals gezegd komt LG binnenkort al met de Optimus Pad tablet op de markt. Tijdens het MWC in Barcelona kregen wij al een voorproefje van dit apparaat.

LG G-Slate Optimus Pad video

Bron: TabletNews

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer