Evernote 7 nu beschikbaar voor Android-tablets

0

De populaire notitie-applicatie Evernote heeft zijn Android-tabletapp een update gegeven die onder meer Google’s Material Design met zich meebrengt.

Evernote is een geroemde applicatie om notities en nog veel meer bij te houden. De dienst is beschikbaar op de platformen Android en iOS en te gebruiken via het internet. Voor Android heeft Evernote twee applicaties: één voor smartphones en één voor tablets. Medio maart kreeg de smartphone-app een update naar versie 7.0 die verschillende verbeteringen en vernieuwingen bevat, onder meer in het toevoegen van notities en een gewijzigd navigatiemenu. Ook is het – voor Androidfans bekende – Material Design op de app toegepast, iets dat ondergetekende een smaakvolle zet vindt.

Vandaag maakte Evernote op zijn blog bekend de 7.0-update ook naar de Android-tabletapp uit te rollen. Naast de eerder genoemde features is de tablet-app ook voorzien van een split-functie zoals onder meer de Gmail-applicatie die ook heeft. Zo krijg je geen uitgerekte (of verbreedde) smartphone-ervaring voorgeschoteld, maar wordt het hele scherm van je tablet optimaal benut.

Evernote voor de Android-tablet is te downloaden uit de Google Play Store.

evernote

Share.

Gerelateerde tablets / apps

Evernote

Evernote Evernote Corp.

  • Platform(en) Android / iOS / Windows 8
  • Categorie Productiviteit / Takenlijst
  • Downloaden

Over de auteur

Reageer