Blendle voorziet iOS-app van iPad-ondersteuning

0

De Nederlandse leesdienst Blendle heeft zijn iOS-app van een grote update voorzien die onder meer ondersteuning voor de iPad toevoegt. Verder bevat de update kleine verbeteringen en de mogelijkheid om bepaalde artikelen offline te kunnen lezen.Voor wie niet bekend is met Blendle: de dienst kan omschreven worden als een digitale kiosk die vele kranten, tijdschriften en andere publicaties bevat. Als lezer ben je niet verplicht om een heel tijdschrift á vijf euro aan te schaffen, maar kun je alleen dat ene artikel dat je echt leuk vindt voor gemiddeld zo’n 25 cent kopen. Je Blendle-tegoed waardeer je op via PayPal, iDeal of creditcard. Blendle werkt in de browser maar heeft ook applicaties voor Android en iOS. Laatstgenoemde heeft zaterdagochtend een update gekregen die verschillende nieuwigheden en verbeteringen met zich meebrengt.

Volgens de beschrijving in de Apple Store zijn er twee nieuwe features toegevoegd: ondersteuning voor de iPad en een offline modus. Alexander Klopping, medeoprichter van Blendle, laat aan Nu.nl weten dat mensen in het weekend Blendle voornamelijk op hun tablet gebruiken en de iOS-app daarom nu de iPad ondersteunt. Over de toegevoegde offline modus – die vooralsnog alleen op de iPhone werkt – vertelt hij dat Blendle veel verzoeken kreeg van mensen die vaak vliegen. Zij kunnen nu van te voren artikelen aanschaffen en op een later moment zonder internetverbinding lezen, bijvoorbeeld in het vliegtuig.

Blendle meldt verder dat de update de app iets sneller maakt en verschillende bugfixes bevat. Blendle voor iOS is hier te downloaden, de Android-variant vind je hier.

Share.

Over de auteur

Reageer