Samsung Galaxy Tab S tablets draaien op Lollipop tijdens MWC

0

In de komende weken zal Samsung starten met de uitrol van Android 5.0 Lollipop voor haar Galaxy Tab S tablets. Dit lijkt een haalbare kaart, want de Koreanen hebben de Tab S devices op de MWC stand alvast uitgerust met deze recente Android versie. Zowel het 8.4-inch model als het 10.5-inch model liggen met Lollipop geïnstalleerd op de beursvloer.

De Lollipop update werd eerder al via het geruchtencircuit aangekondigd. En dat werd ook tijd, want de ‘flagship’ tablets van Samsung wachten al een hele tijd op het nieuwe besturingssysteem, uiteraard uitgerust met een nieuwe versie van Samsung’s TouchWiz interface.

De Samsung Galaxy Tab S lijn bestaat uit de meest compleet uitgeruste tablets van Samsung. Ze beschikken over een bejubeld SuperAMOLED scherm met een WQXGA-resolutie van 2560 x 1600 pixels en pixeldichtheid van 288 ppi. Daarnaast bevatten de tablets snelle processoren, een vingerafdrukscanner, goede camera’s en ruime hoeveelheden opslagruimte.

In de afgelopen weken is de opvolger van de Galaxy Tab S verschenen in benchmarks en productdatabases. De geruchten spreken over verrassende specificaties, waarbij de schermresolutie lager zal uitvallen dan de eerste generatie Tab S.

tab-s-mwc-lollipop-1 tab-s-mwc-lollipop-2 tab-s-mwc-lollipop-3

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer