ASUS Eee Pad’s met Bluetooth telefoon

0

ASUS gaat in ieder geval de Eee Pad MeMo leveren in combinatie met een Bluetooth telefoon. Hiermee zou je via de Bluetooth-verbinding en de tablet kunnen bellen. Of deze telefoon ook geleverd gaat worden bij de Eee Pad Transformer en Slider is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal het bellen gebeuren via WiFi en Skype of een ander VOIP-applicatie, aangezien je geen simkaart-slot in de MeMo kunt plaatsen.

Op de eerste dag van de CEBIT in Hannover werd deze ontdekking gedaan. Wil je deze telefoon gebruiken dan zul je dus altijd de ASUS tablet bij de hand moeten hebben. De Bluetooth ASUS-telefoon heeft een beperkt aantal knoppen. Je zult waarschijnlijk, indien je wilt bellen, toch de tablet moeten bedienen om een verbinding tot stand te kunnen brengen.

Een koppel-prijs van de Eee Pad MeMo in combinatie met de telefoon is nog niet bekend gemaakt. Gerucht gaan van 399 tot 699 dollar.

Tabletguide is aan het einde van deze week aanwezig op de CEBIT. We zullen dan gedetailleerder ingaan op deze benadering van ASUS.

Bronnen:
Netbooknews.com
JkkMobile

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer