Pocket krijgt material design update

0

Pocket is een handige app waarmee je eenvoudig een lijst aanlegt van artikelen die je op een later moment offline of online wilt lezen. Vandaag rolde de maker van de app een update uit, waarna de app in het inmiddels bekende Material Design wordt weergegeven. En deze verandering komt de bruikbaarheid ten goede. De app oogt strakker en transities zijn mooier dan voorheen. Daarnaast is er een Google Now integratie toegevoegd.

Met de Google Now integratie kan de app direct doorzocht worden. Door middel van de Engelse stemcommando’s kun je Google Now de Pocket content laten doorzoeken.

De app nestelt zich in het standaard ‘delen’ menu, waardoor het toevoegen van content aan de leeslijst erg eenvoudig is. Het artikel wordt vervolgens op de achtergrond gedownloadet en ontdaan van onnodige visuals en reclame. Hierdoor kun je de artikelen offline lezen in een strakke en kale opmaak.

material_search

De update heeft de app verbeterd, zonder zijn identiteit te verliezen. Pocket is dezelfde app gebleven, maar dan mooier en geavanceerder.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

Pocket

Pocket Read it later

  • Platform(en) Android / iOS
  • Categorie Nieuws
  • Downloaden

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer