Ontvang belangrijk tablet nieuws via Pushbullet channels

0

Op de hoogte blijven van belangrijk tablet nieuws is gemakkelijk. Je kunt natuurlijk onze site regelmatig bezoeken, maar het kan nog eenvoudiger. Voor Androidgebruikers hebben we een eigen app, maar ook voor Google Chrome en OS X hebben we oplossingen. Daar komt vanaf vandaag Pushbullet bij. Via ons eigen Pushbullet kanaal blijf je eenvoudig op de hoogte via al je devices.

Pushbullet

Met Pushbullet stuur je eenvoudig meldingen en content van en naar je favoriete apparaten. Je kunt bijvoorbeeld de pushberichten van je telefoon doorsturen naar je PC. Maar je kunt ook die handige URL vanaf je PC rechtstreeks naar je telefoon sturen.

Via Pushbullet Channels kun je je aanmelden voor alle pushberichten binnen dat kanaal. De werking is vergelijkbaar met RSS, maar dan helemaal klaar voor de toekomst.

TabletGuide Channel

Nadat je Pushbullet hebt geïnstalleerd op het apparaat naar keuze, kun je je via deze link eenvoudig aanmelden voor het TabletGuide kanaal. We sturen je dan een melding bij belangrijk tablet nieuws. Wees gerust, we sturen dergelijke berichten niet zo vaak. Slechts een aantal keer per maand en nooit meer dan één per dag.

Wil je bij ieder nieuwsbericht op TabletGuide een vermelding krijgen in PushBullet? Meld je dan aan voor ons tweede Pushbullet channel via deze link.

Wil je meer informatie, lees dan de uitleg over onze pushberichten.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

PushBullet PushBullet

  • Platform(en) Android / iOS
  • Categorie Productiviteit
  • Downloaden

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer