Foto’s Acer Iconia Tab 7 A1-724 met telefoonfunctie gelekt

0

Acer gaat binnenkort een kleine tablet met telefoonfunctie lanceren. De redactie van TabletGuide kreeg via een ingewijde de beschikking over de eerste officiële persfoto’s van de Iconia Tab 7 met het artikelnummer A1-724. Op het eerste gezicht lijkt de op dit moment nog niet bekend gemaakte Iconia-tablet niet bijzonder. Totdat we goed kijken. In de screenshots is duidelijk een Android bel-app  (rood omcirkeld) te zien, met daarnaast een applicatie waarin alle contacten worden opgeslagen. Dat betekent dat deze Acer-tablet een belfunctie zal gaan krijgen.

Een belfunctie op een tablet-computer van 7 inch is niet nieuw. Al eerder zagen we modellen van onder andere ASUS (zoals de ASUS FonePad), Huawei (Huawei MediaPad X1) en HP (HP VoiceTab 7) voorbij komen.

De Acer Iconia Tab A1-724 lijkt de eerste tablet-computer van Acer te worden waar je ook mee kunt gaan bellen. Acer bracht nog niet eerder een tablet van 7 inch of groter uit met een belfunctie.

Veel details, behalve dat de tablet een simkaartslot zal hebben, voorzien is van een 7 inch scherm, en microSD-sleuf en een microUSB-poort, weten we nog niet op dit moment. Het lijkt waarschijnlijk dat deze Acer-tablet niet voorzien gaat worden van Intel-processor. Anders had dat wel duidelijk op de behuizing gestaan. Veel nieuwe Acer-tablets in de Iconia-lijn zijn juist wel voorzien van een Intel Atom-processor.

In de beelden die we mochten inzien zien we alleen een blauw model van de Acer Iconia Tab 7 A1-724. Of Acer ook andere kleuren gaat maken is niet bekend.

Het is ook nog niet duidelijk of Acer een Iconia Tab 7 A1-720 uit gaat brengen met alleen WiFi aan boord. Een 7 inch tablet in de Iconia Tab A1-reeks hebben we tot nu toe nog niet voorbij zien komen. Wel zagen we al de Acer Iconia Tab 8 (A1-830). In de B-serie zien we de Iconia Tab 7 (B1-720), alleen lijkt de behuizing niet op die van de A1-724.

In onderstaande galerij vind je de eerste officiële persfoto’s van deze Acer Iconia Tab A1-724. Druk op een foto om een grotere weergave te zien.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer