Samsung Galaxy Tab wordt dinsdag gelanceerd!

6

De tablet- en Androidfreaks kunnen niet wachten. Aanstaande dinsdag wordt op het Samsung hoofdkantoor in Delft de nieuwe Samsung Galaxy Tab P1000 gelanceerd. Vanaf begin november zal dit moderne tablet te koop zijn in de Nederlandse winkels. TabletGuide.nl kon niet wachten op dit moment dus we zijn vorige week al naar Duitsland gereden om de Galaxy Tab te kopen! Ruim een week voor de introducty van de Galaxy Tab heeft TabletGuide.nl al een videoreview gemaakt.

De Galaxy Tab P1000 is volgens kenners het eerste tablet wat een concurrent van de iPad moet kunnen worden. Grote verschillen zijn uiteraard het besturingssysteem (Android 2.2) en het formaat (7 inch) van het multi touchscreen. Onlangs zette Steve Jobs de verhoudingen met de concurrentie nog op scherp door harde uitspraken te doen over 7 inch tablets and het Android operating system.

Ondanks dat de verkoop pas in november start heeft TabletGuide.nl de Galaxy Tab al in bezit. Na een week met deze gadget te hebben gespeeld zijn we klaar voor een review. De Samsung Galaxy Tab P1000 review is inmiddels beschikbaar.

Heb je vragen of opmerkingen over de Galaxy Tab? Plaats ze dan in de reacties of op het TabletGuide Forum!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

6 reacties

 1. Nou, ik ben echt benieuwd of zo'n 7 inch echt slechter is dan een 10 inch.

  Wel raar, de iPad is goedkoper dan de Samsung Galaxy Tablet. Dan zou de Galaxy tablet toch ook beter moeten zijn?

 2. Ik ben ook benieuwd. Ik wil een tablet kopen, maar twijfel nogal. Moet ik een iPad kopen of moet de Samsung Galaxy Tab kopen? De één is groter, dan ander heeft Android. Als fan van Android vind ik dat een lastige keuze.

  Misschien dat jullie review mij over de streep kan helpen 😉

 3. Hoi Anke, Kayzzer,

  Het klopt dat de Galaxy Tab review is uitgesteld. De review zal zometeen verschijnen op tabletguide.nl.

  We hopen dat het je bevalt. Laat je reactie weten in de comments! Als je meer vragen hebt zijn ze ook welkom in de comments of in het forum. We hebben de Samsung Galaxy Tab nog gewoon, en zullen de vragen proberen te beantwoorden.

Reageer