Chinese dual boot tablet gepresenteerd

0

De Chinese fabrikant Chuwi heeft de V10HD onthuld, een 10,1” tablet die op zowel Android als Windows 8 draait. De specificaties van het apparaat zijn prima te noemen, helaas voor ons komt de tablet vooralsnog alleen uit in China.

De Chuwi V10HD beschikt over een 10,1” display dat 1920 bij 1200 pixels telt. Intern is 2GB werkgeheugen en 64GB aan opslagcapaciteit te vinden en de gebruikte processor is een Intel Bay Trail processor. Deze 64 bits chipset is geklokt op 1,83Ghz en moet voor goede en energiezuinige prestaties zorgen. Verder aanwezig zijn Wifi, Bluetooth, een 3G-simkaartslot en GPS. We weten dat de tablet op zowel Windows 8 als Android draait en binnen enkele seconden kan switchen van besturingssysteem. Om welke versie van Android het gaat is onbekend, in ieder geval lijkt de Google Play Store op het apparaat geïnstalleerd te zijn.

Verdere specificaties zijn niet bekendgemaakt.

Chuwi heeft besloten om de tablet exclusief in haar thuisland uit te brengen, hij gaat omgerekend zo’n 280 dollar kosten. De kans dat de V10HD later online (voor een hogere prijs) aangeboden zal worden is aannemelijk, ben jij geïnteresseerd in deze tablet?

Share.

Over de auteur

Reageer