Boxer brengt e-mail applicatie naar Android

0

Boxer heeft een Android-applicatie van haar maildienst in de Google Play Store gezet. Met een fraai uiterlijk en handige functies doet de cliënt denken aan Mailbox. Boxer is gratis te downloaden en biedt een eenmalige in-app aankoop om alle functies te verkrijgen.

Boxer probeert e-mail makkelijker, sneller en productiever te maken, zo maakt het bekend. Door middel van een simpel en duidelijk uiterlijk en gave features als een ingebouwde to-do lijst is het de bedoeling dat e-mailen leuk wordt.

De dienst biedt ondersteuning voor onder andere Gmail (inclusief de bekende labels), Outlook, Yahoo, Exhange, Hotmail, iCloud en IMAP en POP3 email accounts en zal dus voor eigenlijk iedereen wel volstaan. Door middel van veegbewegingen roep je acties als archiveren, verwijderen, markeren als spam, etc. op en ook antwoorden gaat zeer eenvoudig. Het design van de app is rustig, strak en duidelijk, ik ben er erg over te spreken. Er is ook ondersteuning voor online opslagdiensten Dropbox en Box en ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het toevoegen van bestanden erg vlot gaat.

Screenshot_2014-09-05-12-38-50

Al met al ben ik zeer tevreden over deze applicatie, het enige minpunt vind ik de dure in-app aankoop die alle mogelijkheden unlockt. De app zelf is prima gratis te gebruiken maar de upgrade van maar liefst 10$ brengt veel meer functies. Voorbeelden zijn het instellen van een aanpasbare handtekening, het toevoegen van meerdere accounts en instelbare snelle acties.

Boxer voor Android download je hier. Laat je ons even weten wat jij van deze app vindt?

Share.

Over de auteur

Reageer