Winnaar ASUS TF103 actie bekend

2

Eind juli hield TabletGuide in samenwerking met ASUS Benelux een actie waarbij bezoekers van deze website kans maakten op een ASUS Transformer Pad TF103, een nieuwe hybride Android-tablet. Vandaag heeft de redactie van TabletGuide de winnaar van deze actie getrokken uit 974 geldige inschrijvingen. De gelukkig winnaar is geworden: Ron Borkent. Rob, gefeliciteerd met deze hele mooie prijs! We nemen contact met je op via het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij de inschrijving. Bekijk hier de ASUS Transformer Pad TF103 specificaties. Benieuwd naar de ervaringen van de TabletGuide redactie van deze tablet-pc? Bekijk dan hier de ASUS Transformer Pad TF103 review.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

 • Schermdiagonaal 10.1 inch
 • Besturingssysteem Android 4
 • Schermresolutie 1280 x 800
 • Afmetingen 257.4 x 178.4 x 9.9 mm
 • Processor Intel Atom Z3745 (Bay Trail - quad-core)
 • Gewicht 550 gram
 • Opslagruimte 16
 • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

2 reacties

 1. Hoi!

  Vandaag werd hij afgeleverd! Ik win eigenlijk nooit iets dus eerlijk gezegd was ik pas overtuigd dat het echt was toen ik de tablet in mijn handen hield. Vrouw en dochter helemaal in alle staten. Hij is wit! Zucht.

  Uitpakken en opstarten…. alles gaat goed tot het instellen van de wifi. Ik type drie keer het juiste wachtwoord maar helaas. Net als ik teleurgesteld denk van… dat heb ik weer, komt mijn zoon geïrriteerd naar beneden en bromt: “het internet ligt er uit”. Ik mompel met een rood hoofd… dat wist ik wel.

  Een herstart van het modem later raast de Asus door de configuratie procedure. Ik moet zeggen het scherm is echt niet verkeerd. Helder en mooie kleuren. Al mijn instellingen en apps worden door Google ook op deze tablet geïnstalleerd zodat ik even later naar mijn vertrouwde verzameling apps zit te kijken. Het touchscreen reageert snel en accuraat.

  Ik weet zeker dat we nog veel plezier gaan hebben van dit apparaat.

  Hartelijk dank dus!

  Groeten,

  Ron

Reageer