4G is in opkomst. Dit supersnelle mobiele LTE netwerk maakt het onderweg internetten op je tablet of smartphone nóg sneller en prettiger. Wil je een 4G tablet kopen? Op deze pagina vind je meer informatie over 4G en de werking ervan. Wat is 4G? Welke tablets hebben 4G? En zijn er al 4G tablet abonnementen? Lees verder en je wordt geleid naar alle relevante pagina’s die te maken hebben met 4G in combinatie met tablet-pc’s en/of een abonnement.

4G

Wat is 4G? Welke typen 4G zijn er? En wat kun je met 4G? Wat zijn de voordelen van 4G en opzichte van 3G? En is 4G veel duurder dan andere mobiele dataconnecties? Je leest het allemaal in het artikel van TabletGuide: Wat is 4G?

Wat is 4G?

Welke tablets hebben 4G?

Lang niet alle tablets zijn voorzien van 4G-connectie. TabletGuide.nl heeft de grootste tabletdatabase van Nederland en België. Hierin kun je alle tablets met 4G-connectie selecteren. Bekijk hier welke tablets 4G-compatibel zijn. Let op: als bij de specificatie ‘4G’ is aangegeven ‘Ja’ betekent dit niet dat alle tabletmodellen dan ook voorzien zijn van een 4G-compatibel simkaartslot. Vaak is 4G optioneel en dien je zelf te kijken wat de kosten zijn van de 4G-tablet in vergelijking met een WiFi-only of 3G-tablet!

Alle 4G tablets

Tablet met 4G abonnement

Een 4G-tablet koop je natuurlijk niet zonder dat je van plan bent om hier een 4G-abonnement (of 4G-tabletabonnement) bij aan te schaffen. Vaak is het slim om direct een 4G-tablet met abonnement in één keer te kopen. De korting kan dan oplopen tot wel honderden euro’s!

Bekijk hier alle tablets met abonnement. Selecteer je tablet en kijk of er een combinatie is van 4G tablet met 4G tabletabonnement.

4G tablet sim-only abonnement

Ook kun je een losse 4G-tablet en een los 4G sim-only abonnement kopen. Bekijk hier alle 4G sim-only tabletabonnementen.

Alle 4G abonnementen

4G dekking in Nederland

Heb je vragen over 4G? Stel deze dan in de TabletGuide vraag en antwoord sectie.