Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Video
28 mei 2014

LG G Pad 7.0, 8.0 en 10.1 verschijnen in eerste hands-on review

LG G Pad 7 8 10 hands-on review video

De nieuwe modellen van de LG G Pad-tablets zijn nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat LG binnenkort drie nieuwe modellen gaat onthullen met een schermformaat van 7, 8 en 10 inch. Dit worden de opvolgers van de LG G Pad 8.3. Nadat eerder al de eerste gelekte foto’s van de nieuwe G Pad’s verschenen en de specificaties van de LG G Pad 7.0 uitlekten duiken de drie nieuwe LG-tablets op in verscheidene hands-on review video.

Het is een rare strategie die LG heeft verzonnen. De nieuwe LG G Pad-tablets waren al half aangekondigd, maar de details waar iedereen op hoopte werden niet genoemd. Nu de tablets zonder pardon verschijnen op een LG-evenement, waar de nieuwe LG G3-smartphone werd gepresenteerd, komen ook de eerste video’s online.


AndroidCentral ontdekte dat de Duitse weblog AndroidNext.de al een hands-on review video wist te maken van de LG G Pad 7.0, de G Pad 8.0 en de G Pad 10.1.

Met een 720p schermpje (1280 x 800), 8 GB opslagruimte en een Snapdragon 400-processor aan boord kunnen we niet spreken van een high-end tablet. Waarschijnlijk worden de nieuwe G Pad’s gepositioneerd als goede budget-tablets of als mid-range modellen.

We wachten dan ook met smart op het verlossende woord van LG. Wat gaat het worden?

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.