bModo12 tablet voor kerst in de winkel

0

Volgens een recentelijk uitgegeven persbericht zal de bModo12 tablet, een nieuweling in de markt, voor de feestdagen in de winkels liggen. Welke winkels dat zijn is nog niet bekend. In ieder geval zal bModo Inc. zelf haar tablets gaan verschepen, ook aan internationale klanten.

De bModo12 heeft een 11,6 inch HD LCD-scherm met opmerkelijk goede specificaties. Zo heeft deze tabletcomputer van Amerikaanse makelij standaard een 1.6GHz Intel Atom processor, 1GB RAM werkgeheugen en 32GB SSD. Verder heeft de bModo12 twee USB-poorten, een SD kaart slot, HDMI uitgang en simkaart slot. Maar dat is nog niet alles. GPS, Wi-Fi, Bluetooth en een webcam behoren ook tot de standaard uitrusting. Met deze opties doet dit kleine broertje onder de tablets absoluut niet onder voor de grote jongens.

Het geheel zal gaan draaien op Windows 7. Een voordeel hiervan is dat de meeste programma’s die op een PC draaien ook prima op dit tablet zullen werken. Zo zullen Microsoft Office, Outlook, Photoshop, Skype, Flash, MSN en alle andere bekende programma’s ouderwets op dit tablet geinstalleerd kunnen worden. Een groot nadeel is het feit dat Windows 7 niet gemaakt is voor tablets maar voor een gewone PC die wordt aangestuurd door toetsenbord en muis. Hierdoor zullen de gebruiksvriendelijkheid en de interactive mogelijkheden van tablets niet optimaal benut worden.

De adviesprijs voor deze tabletpc is 699 dollar.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer