TabletGuide app krijgt grote update

0

Onze TabletGuide app voor Android heeft vandaag een grote update ontvangen. De app is volledig opnieuw geprogrammeerd, waarbij de oude HTML5 code is vervangen door ‘native’ elementen. Hij is gratis te downloaden en geeft je de mogelijkheid om de nieuwsberichten en onze reviews eenvoudig op je mobiele apparaat te lezen. Daarnaast ontvang je een pushbericht bij belangrijk nieuws.

Aanpassingen

Het opnieuw programmeren van de app zou een stabielere en snellere app tot gevolg van moeten hebben. Daarnaast hebben we een aantal nieuwscategorieën toegevoegd, zodat je de berichten makkelijker kunt filteren. De app ondersteunt de bekende ‘swipes’ waardoor je eenvoudig door de lijsten en nieuwsberichten kunt bladeren.

Om de app te installeren heb je Android 4.0 of hoger nodig.

Vragen of opmerkingen

De TabletGuide app is in eigen beheer ontwikkeld en zal in de komende maanden blijven groeien. Apps bouwen is een vak, dus wij leren elke dag nieuwe dingen. Mocht je een foutje tegenkomen, laat het ons dan vooral weten.

Downloaden

De TabletGuide app is gratis te downloaden in Google Play. Waarom we geen iOS app uitbrengen lees je hier.

Get it on Google Play

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer