Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Pre-ordering Adam tablet deel 2 gestart

| 2 reacties

Verschillende actieve geregistreerde gebruikers van het Notion Ink forum hebben een mail gekregen waarmee ze door middel van een speciale code de mogelijkheid hebben om de Adam tablet te pre-orderen. Waarschijnlijk wil Notion Ink de grootste fans voorrang geven in deze tweede voorverkoopronde, na een snelle uitverkoop in de eerste ronde. Je kunt je ook registreren als je in aanmerking wilt komen voor een volgende verkoopronde.

Op de blog van Notion Ink schrijft Rohan dat de verzendlijst met mogelijke Adam-tablet kopers erg groot is. Wil je ook een Adam tablet kopen? Dan zal op de Notion Ink blog op korte termijn een link verschijnen waar je je kunt registreren.


De Adam tablet is een zeer populaire tablets, voornamelijk door zijn goede specificaties en zachte prijs. Door de open benadering van de Indiase ontwikkelaars zijn veel tablet-liefhebbers fan geworden van deze tablet. Echter, na een lastige start waren de eerste ervaringen niet al te positief.

De prijzen zijn hetzelfde als in de eerste verkoopronde. Deze prijzen zijn exclusief 50 dollar shipping en eventuele douane inklaringskosten en eventueel te betalen BTW.

Bron: Notion Ink blog





Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



2 reacties

  1. Volgens mij is er iets met dat tablet niet goed want anders had het al lang in de winkel gelegen.

    • Het kan ook zijn dat men de prijs lager wil houden door de verkoop alleen via het eigen online kanaal te laten plaatsvinden. De eerste twee voorverkoop ronden waren snel uitverkocht. Waarom men er niet voor kiest om meer van deze tablet te laten produceren is mij ook een raadsel…

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*