Notion Ink opent het ‘Early Access Program’

0

Zoals google eerder aangaf zijn de huidige versies van Android nog niet geschikt voor gebruik op een tablet. Dit heeft als gevolg dat er momenteel nog weinig ontwikkelaars zijn die hun software hebben aangepast voor het gebruik op grotere schermen. De Samsung Galaxy Tab heeft hier bijvoorbeeld last van. Het aanbod van applicaties in de Android Market is nog zeer beperkt.

Notion Ink probeert hier een oplossing voor te vinden en komt met het ‘Early Access Program’ voor de Notion Ink Adam tablet. Ontwikkelaars krijgen de kans zich nu in te schrijven, zodat ze de Adam als eerste zullen ontvangen. Zij kunnen dan ruim op tijd hun applicaties aanpassen voor gebruik op de Adam, waardoor er op het moment van lancering een goede basis aan applicaties in de eigen market ‘Genesis’ voorhanden is.

Wanneer je geïnteresseerd bent, moet je snel zijn; er zijn slechts 200 plaatsen te vergeven.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer