ASUS FonePad 7 krijgt Android 4.3 update

1

De tweede versie van de ASUS FonePad, de FonePad 7 met artikelnummer ME372CG, krijgt van ASUS een software update naar Android 4.3. Tot nu toe was de tablet voorzien van Android 4.2.2. De uitrol van de nieuwe Android software voor deze ASUS tablet is inmiddels gestart wat doorgaans inhoudt dat de eerste Nederlandse of Belgische gebruikers niet lang meer op de Android 4.3 update hoeven te wachten.

De ASUS FonePad 7 ME372CG is alweer de tweede variant van de FonePad-serie. Deze tabletfamilie van ASUS staat bekend om de integratie van een simkaart waardoor mobiele toepassingen als bellen, sms-en en mobiel datagebruik mogelijk worden. Vrijwel alle andere tablets met simkaartslot hebben alleen een data-optie, zonder sms- en belfuncties. In feite heb je met een FonePad dus zowel een telefoon (‘Fone’) als tablet (‘Pad’) in handen.

De eerste FonePad, de ME371MG, draait nog steeds op Android 4.1.

De Android 4.3-update biedt enkele snelheidsverbeteringen en een verbetering van de veiligheid van je Android tablet. Daarnaast komen nieuwe functionaliteiten vrij, waaronder de optie om beperkte gebruikersprofielen aan te maken. Handig voor de kids of voor een gastprofiel voor bezoekers die even gebruik willen maken van de tablet.

Bekijk hier alle nieuwe Android 4.3 features.
Bekijk hier welke tablets Android 4.3 krijgen.
Bekijk hier alle ASUS FonePad 7 (ME372CG) specs.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 7 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1280 x 800
  • Afmetingen 120 x 196.8 x 10.5 mm
  • Processor Intel Atom Z2560 (dual-core)
  • Gewicht 340 gram
  • Opslagruimte 16 / 32 / 8
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

Reageer